Honda strømaggregater og vannpumper

Maskinsalg AS er forhandler av Honda strømaggregater og vannpumper.

Vi lever i en verden med raske omstillinger. Egenskaper og produktfordeler vi ikke engang kunne drømme om for et par tiår siden, tar vi for gitt i dag. Alle Hondas produkter er utviklet med de strengeste krav til sikkerhet, pålitelighet og med miljø for øyet.
Alle Hondas maskiner har felles egenskaper:

  • den legendariske kvaliteten ned til minste detalj
  • overlegne bruksegenskaper
  • innebygde sikkerhetsfunksjoner

HONDA - verdens ledende produsent av strømaggregater

Honda strømaggregater kjennetegnes av høy kvalitet og en udiskutabel driftssikkerhet.
Drevet av deres legendariske GX 4-takts motor, er Hondas innovative aggregater konstruert for å være din pålitelige kilde til strøm av høy kvalitet. Utviklet for å håndtere de vanskeligste omgivelser og det mest krevende profesjonelle utstyret, løser de oppgavene med betryggende letthet og effektivitet.
Sterke, praktiske og enkle å transportere – det er lett å oppdage hvorfor Honda aggregater rett og slett er i en egen klasse.
Hvorfor velge et Honda aggregat?
Fordi du alltid kan stole på at ditt Honda aggregat vil starte og levere kvalitetsstrøm hvor og når du trenger det – hver gang.

Se brosjyre for strømaggregater m.m.
Les mer om Honda Strømaggregater eller kontakt oss for mer informasjon.

HONDA vannpumper

Honda-pumpene WX, WB, WH, WT og WMP utgjør et spekter av pumper for de fleste formål.
Samtlige pumper er selvsugende sentrifugalpumper med kapasitet fra 140 -1640 ltr/min. Pumpehuset er av aluminium eller kunststoff som gjør dem lette i vekt, samtidig som de ikke ruster. De fleste pumper er utstyrt med oljevarslingssystem som sikrer at motoren stopper automatisk hvis oljen synker under minimumsnivå.
Hondas store spekter av pumper er basert på Hondas fantastiske motorteknologi og en kontinuerlig produktutvikling. Pumpene dekker alle områder fra tungt entreprenørarbeid til brannslukking, vanning og pumping i fritidsøyemed.
Aluminiumskvaliteten er sjøvannsbestandig, som gjør at pumpene også benyttes av sjøredningstjeneste og fiskeoppdrett.
Perfekte pumper
Alle Honda vannpumper er konstruert for å flytte vann raskt og effektivt. Utstyrt med Hondas unike 4-takts industrimotorer, kjent for høy ytelse, lavt drivstoff-forbruk og lavt støynivå.

Se brosjyre for bl.a. vannpumper
Les mer om Honda vannpumper eller kontakt oss for mer informasjon.